onsdag 25 juni 2008

ålänning lost in göteborg

Lost, minst sagt, sthlm gick bra, motorväg var en skööön upplevelse, på radion var det StarFM i Stockholm, RixFM till Nyköping, sen nån countrymusik till Borås, life is never as good as it gets on the highway :-) Den sista biten (kanske för att känna att Halmstad var just behind the corner) spelades Gessle för fulla blås. Väl framme började det med ett vägarbete, som fördröjde resan lite (host..missade-en-avfart-3-gånger...) nåväl, kom fram och allt väl...bilen höll! =)

Förresten, det stämmer att sträckan Jönköping-Borås-Göteborg är Sveriges regnhål, började ösregna meddetsamma jag passerade gränsen till Jönköping, både jag och bilen hatade det, den förra lät som en traktor och det senare muttrade nästan lika högt som en ;-)

kvällen förlöpte lugnt, så även gårdagen. Idag var det dags att fara ut på vägarna igen, 4 mil till Kungälv närmare bestämt. Djurvakt i en villa, bara Volvon kvar nu då, sen är trippeln fullbordad. So far so good. 7 hundar, 3 katter, familjen blev stor helt plötsligt :-)
Well, där är jag nu, bloggar mer när tid finns och andan faller på.
Och precis när detta skrivs plingar Hemglassbilen en bit bort =)

Någon som har en Volvo till salu? =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Add A Comment